MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Nie powinno się smażyć mięsa wyjętego prosto z lodówki....
fot. Blendbloke Pixabay.com

Najgorsze błędy podczas przyrządzania mięsa. Niektóre z nich mogą mieć wpływ na twoje zdrowie!

Smażenie zimnego mięsa

Nie powinno się smażyć mięsa wyjętego prosto z lodówki. Warto odczekać 10-15 minut i dopiero zacząć jego przyrządzanie. Istnieje ryzyko, że mięso na wierzchu będzie wyglądało na gotowe do spożycia, jednak w środku surowe. A każdy wie, co się może wiązać ze zjedzeniem surowego mięsa.

Zobacz również

Dmuchany park rozrywki na AWF-ie!
Materiał informacyjny

NOWE
Dmuchany park rozrywki na AWF-ie!

Klubowe sklepy Cracovii i Wisły, czyli każdy kibic znajdzie coś dla siebie

NOWE
Klubowe sklepy Cracovii i Wisły, czyli każdy kibic znajdzie coś dla siebie

Polecamy

Cała prawda o depilacji laserowej. „Nie tego się spodziewałam”

SYGNAŁ CZYTELNIKA
Cała prawda o depilacji laserowej. „Nie tego się spodziewałam”

Kobieta czy mężczyzna – kto potrzebuje więcej snu? Odpowiedź zaskoczy obie płcie

HIT DNIA
Kobieta czy mężczyzna – kto potrzebuje więcej snu? Odpowiedź zaskoczy obie płcie

Szczepienie HPV dla dorosłych. Kiedy i czy można się zaszczepić?

GORĄCY TEMAT
Szczepienie HPV dla dorosłych. Kiedy i czy można się zaszczepić?